Voorwaarden

Algemene verkoop voorwaarden Danseres.nl

Bosch Sport Velsen B.V. 
Hoofdstraat 182
2071 EM Santpoort-Noord. 
T. 023 538 5459 / 0620038048
K.v.K. nummer 340.75.989 
BTW nr. NL 001333651B91

Elk artikel vrijblijvend uitproberen
Bij Danseres.nl ontvangt u het gekozen artikel vrijblijvend op zicht. Artikelen die niet passen of niet bevallen, kunt u binnen 14 dagen gefrankeerd retour zenden, mits niet gedragen of beschadigd, en in de originele verpakking. Een uitzondering is er voor panty’s en maillots. Die nemen wij niet terug.

Wilt u een artikel ruilen voor een andere maat, dan zendt u het gefrankeerd retour, mét ingevulde retourbon en vermelding van de maat die u wilt ontvangen. Wij rekenen voor ruilen één keer geen adminstratie- en verzendkosten. De retourverzendkosten zijn wel altijd voor uw rekening.

Levertijd
Indien het door u bestelde artikel op voorraad is zenden wij het, indien aanwezig, nog dezelfde- of de volgende dag naar u toe. U kunt dan rekenen op een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Soms kan het zijn dat, vanwege ons grote assortiment, een artikel in uw maat niet in voorraad is. In dat geval nemen wij per mail of telefonisch contact met u op over de te verwachten levertijd. De levertijd bedraagt in dat geval gemiddeld 1 tot 2 weken.

Betalen met iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 
                                                                
Voordelen met betalen van iDEAL
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
Controle en overzicht op de betaling iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

Hoe werkt iDEAL? 
U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Zie voor meer info op www.iDEAL.nl

Verzending
Uw goederen worden via TNT per post of pakketpost franco verzonden.

Retour zenden 
Gelieve de retourbon volledig in te vullen, en de artikelen in de originele verpakking gefrankeerd terug te zenden naar het op de retourbon vermelde adres.